Skip to the content

Sommersalat med kylling

Bland lækre sommergrøntsager og nye kartofler med lidt kylling og wupti, en skøn sommersalat

Ingredienser

  • 75 g
    mandel
  • 10 stk
    grøn asparges
  • 1 stk
    honningmelon
  • 2 stk
    forårsløg
  • chili
  • 300 g
    grøn salat
  • 300 g
    kogt ny kartoffel
  • 2 kviste
    mynte
  • 1 dl
    skyr eller yoghurt naturel
  • salt
  • peber
  • lidt spidskommen
  • 600 g
    kogt eller stegt kylling
  1. 1
    Kom mandlerne på en stegepande
  2. 2
    Rist mandlerne
  3. 3
    Hak mandlerne groft
  4. 4
    Skyl asparges og del hver i tre stykker
  5. 5
    Flæk melonen, skær den i både, og skær kød fra skal
  6. 6
    Skær melon i grove stykker
  7. 7
    Skyl forårsløg og skær i skrå ringe
  8. 8
    Flæk chili, fjern kerner og hak fint
  9. 9
    Skyl salaten og bræk i grove stykker
  10. 10
    Del kartoflerne i kvarte
  11. 11
    Bland mandler, asparges, melon, forårsløg, chili, salat og kartofler
  12. 12
    Skyl mynte og hak fint
  13. 13
    Bland en dressing af skyr og mynte
  14. 14
    Smag til med salt, peber og spidskommen
  15. 15
    Skær det tilberedte kyllingekød i mindre stykker
  16. 16
    Vend salaten med dressing og kylling
  17. 17
    Del salaten i fire, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen.
  18. Voksenportion

    Børneportion

    sommersalat_kylling_lille.jpg

Tip

Du kan bruge andre krydderurter til dressingen, for eksempel persille