Skip to the content

Pastasalat med rester

Få brugt dine rester. Du kan kreere en fantastisk pastasalat med rester fra køleskabet.

Ingredienser

  • 250 g
    fuldkornspasta. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornslogoet
  • 1 stk
    glas tomatpesto. For eksempel fra Katrine og Alfred
  • 100 g
    mandel
  • rødkål
  • 250 g
    tilberedt kød, for eksempel kylling, kalkun eller svin
  1. 1
    Kom vand og salt i en gryde.
  2. 2
    Bring vandet i kog.
  3. 3
    Kog pastaen efter anvisning på posen.
  4. 4
    Vend pastaen med tomatpesto.
  5. 5
    Snit rødkålen meget fint.
  6. 6
    Kom mandlerne på en stegepande.
  7. 7
    Tænd for blusset og rist mandlerne til de er gyldne.
  8. 8
    Lad mandlerne køle af.
  9. 9
    Hak mandlerne groft.
  10. 10
    Skær kødet i grove stykker.
  11. 11
    Bland alle ingredienser i en skål.
  12. 12
    Server godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen.
  13. Voksenportion

    Børneportion

    pastasalat_rester_lille.jpg

Tip

Du kan bruge andre typer af kål.