Skip to the content

Gulerodssnackbar

Skøn snackbar med gulerod og fuldkorn. Opskriften er til 2 voksne og 2 børn. Portionsstørrelserne er vejledende.

Ingredienser

Gulerodsbar, 8 store eller 16 små
  • 10 g
    smør
  • 50 g
    rapsolie
  • 200 g
    brun farin
  • 3 stk
    æg
  • 100 g
    fuldkornshvedemel. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornslogoet
  • 100 g
    hvedemel
  • lakridspulver
  • 2 tsk
    bagepulver
  • 300 g
    bagte eller kogte gulerødder
  • 75 g
    græskarkerne
  1. 1
    Tænd ovnen på 180 grader.
  2. 2
    Kom alle ingredienser i en stor skål.
  3. 3
    Bland godt med en håndmixer.
  4. 4
    Kom dejen i en smurt form på ca. 20x30 cm.
  5. 5
    Bag kagen i ca. 30 minutter.
  6. 6
    Tjek om kagen er gennembagt ved at stikke en skarp kniv ned i midten, der må ikke hænge dej ved.
  7. 7
    Skær i barer, 8 store eller 16 små.
  8. 8
    Server 1 stor eller 2 små barer pr. person  

Tip

Lav en stor portion. Det er så skønt når du har har til flere dage. Det er vigtigt at gulerødderne er tilberedt. Det giver den bedste smag.